Eten & Drinken

Eten & Drinken

Ontmoetingsruimte SAAM

De ontmoetingsruimte is elke dag geopend voor een overheerlijk bakje koffie, een lekker stuk taart en een overheerlijke lunch. Van maandag t/m vrijdag bent u welkom van 9.30 tot 17.00 uur voor een kopje koffie met taart. Van 11.30 tot 13.00 uur kunt u een lunch bestellen, bestaand uit een tosti en/of soep. Stichting de Buurtbrouwerij verzorgt dit samen met docenten en leerlingen van De Linde en Arkelstein. Op woensdag zijn er verschillende salades te verkrijgen. 

Menu

Op woensdag zijn er verschillende salades te verkrijgen. Vrijdag verzorgt Circulus in samenwerking met leerlingen van MatchPoinD een drie-gangen diner voor €7,50 vanaf 12.00 uur. U kunt zich tot de woensdagmiddag voor het diner opgeven bij de informatiebalie. Op zaterdag en zondag is SAAM geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Dan zijn er elke dag van 11.30 tot 13.00 uur broodjes van de dag verkrijgbaar. De Buurtbrouwerij verzorgt deze broodjes samen met vrijwilligers van Solis en de Parabool.

coffee, coffee cup, cup-4618705.jpg

Mogelijkheden

U kunt altijd een lunch reserveren voor een groep. Vraag naar de mogelijkheden via de mail. Ons mailadres is info@buurtbrouwerij.nl of bel 06-15066913. Leuk u snel te zien in SAAM, samen met uw vrienden, familieleden en buurtgenoten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op